2010. július 24.

9 hónapos...

Szalad... nem is, repül az idő!!!

Másfél éve ilyenkor költözött a pocakomba... 9 hónap bent, és már 9 kint! Ici-pici pontocskából egy körülbelül 8800 grammos, 70 centis szépség lett! :) Kis tündérünk!!!

Ügyesen feláll mindenhol, kapaszkodva lassan, de biztosan eljut a kiszemelt célig.
Eszik, ami a fogára való! Pépeset nem preferálja... Szóval marad a mi ételünk! Párizsit és virslit nagyon szereti, halacskát is evett már. Tudom, nem a legjobbakkal kezdtem, de ezt legalább eszi... Tésztát tésztával tudná enni, mint a bátyója, a nokedliből kétszer annyit tud enni, mint Bendike! :D Sárgadinnyét is imádja, és a borsófőzelék is nagyon ízlett Neki!
Inni csak vizet kap, bár ma kicsalta a poharamból az őszibarack levet, nagyon ízlett az is!

Ha Bubu nincs itthon akár egy napot is, úgy csapkod, s rikkantgat, amikor hazajön, és meglátja! :) Nagyon szeretik egymást! Egyre többet játszanak együtt, öröm nézni Őket! A legjobban azt szeretem, amikor Emma ölébe befekszik Bendus, és csapkodja az arcát, vagy puszit ad Bendi Neki! Imádnak egymás után loholni négykézláb, kiabálni egymásnak, vagy együtt enni!

Legújabb szava a "Tye-tye".
3 fogával nagyon nagyon tud harapni. Lassan kint a 4.
Él-hal az ékszerekért!!! Sokba fog kerülni! :D

Mától elkezdtük a külön szobában alvást! A fektetés nem volt egyszerű, beraktam az ágyába, és hihetetlen rémült sírásba kezdett. :( Majd az ölembe elaludt, és leraktam. Van egy olyan érzésem, hogy éjfél felé már a mi szobánkban lesz! :D De lehet, csak nekem nehéz ez a fajta elválás?!Nincsenek megjegyzések: