2011. július 31.

10 hét :)

Nem igazán írtam még Annáról, az ultrahangokról, semmiről kb! Ezt a napokban pótolni fogom, ahogy időm engedi, mert vészesen fogy az idő! Nehogy már a legkisebb kimaradjon a blogból! :)
Fészekrakó ösztönöm aktiválta magát, Andrisnak nem nagyon tetszik. :D Persze, mert azt hitte, hogy több, mint 3 hónap van hátra... :)
A gyerekek szobát cserélnek, ami nem megy olyan gyorsan, mint én azt szeretném! Pénteken vettünk Bubu leendő szobájába gardróbot, azt tegnap össze is raktuk, kifestette Andris mögötte a falat, belepakoltam. Csak nem bírtam a fenekemen ülni, úgyhogy ma nekiálltam a többi falnak. Leszakad a karom, a hasamról nem is beszélve... :D Mindjárt folytatom, mert csak egyszer festettem le a nagyját, kis részt meghagytam Andrisnak! :) Ezt a fránya lilás színt elég nehéz eltakarni fehérrel... ha ezzel megvagyok, akkor kezdődik a szobacsere, de még Apájukat meg kéne győzni, hogy kellene még egy gardróbszekrény a lányokhoz, és akkor befogom a számat egy kis ideig. :D Ha megy, és nem találok ki még mást! :)
Apa bepakolta a gyerekeket az autóba, és elmentek Budakeszire, most alszanak, aztán majd jönnek haza. Addig végeznem kell két fallal, egyiken az ablak van :S, hogy átvihessük Bendike ágyát, mert már nagyon várja, hogy ott aludhasson! :)
Munkára fel! :)

2 megjegyzés:

Gigi írta...

Azta, de nagy pakolásban vagytok!:)De nagy lehet már a Pocakbaba Anna... További jó kismami-heteket:-)

Regi írta...

Csinálok majd új pocakfotót, és felrakom! Kerekedik már szépen! :)