2011. augusztus 31.

Anna 34 hetes 4D

Hétfőn már nagyon nem bírtam magammal, felkaptam a gyerekeket, és elmentünk 4D ultrahangra. Látszik, hogy harmadik, hanyagolom is rendesen a Vele kapcsolatos bejegyzéseket!
A finisben ideje volt a mozizásnak. (az igazat megvallva, nagyon érdekelt, milyen szája van, mert nekem kicsit kacsacsőrűnek tűnt minden UH-on, de állíthatom, hogy GYÖNYÖRŰ!!!)
Mikor bekapcsolta a doki a 4D-s képet: Tiszta Apukája! :))) És tényleg! De inkább Emma! Ugyanilyen volt amikor megszületett, csak akkor a szülésznő mondta rögtön, ahogy meglátta, hogy "Tiszta Apukája!" Na, de majd ha megszületett, kiderül, hogy is néz ki! :) Álmomban Emma arc volt szőke hajjal... kíváncsi vagyok!

Elején aludt, kicsit felébresztettem, nagyon morcos volt, ásítozott nagyokat, majd fogta, és a pofija elég vágta a lábait! :D Hagytam volna békén. :)Körülbelül 2200 gramm, de nekem a jövőheti mérés lesz az igazi, amit mindig ugyanazon a gépen csinál a doki.

1 megjegyzés:

khase írta...

Annyira edes :))) jo erzes ilyen fotokat nezegetni, azzal a tudattal, hogy mar csak par het es a karodban tarthatod :))))
JO ovikezdest, Neked meg kitartas az utolso hetekhez :)
Sok puszi Orsi