2011. szeptember 6.

Hangolódás

Körülbelül 2 hete olyan intenzív jóslóim vannak, hogy néha csak nézek ki a fejemből, hogy ez meg mégis mi?!
Tegnap előtt 40 percig 5 perces fájásaim voltak, olyan igaziak, amikor gondolkozom, hogy most menjek el zuhanyozni, vagy pakoljam be előbb a kórházi csomagot... Aztán abbamaradt! Kicsit korai lenne még a 36. héten.
Lélekben ilyenkor már a szülőszobán vagyok, várom a pillanatot, amikor meglátom, megfoghatom, olyan meleg érzés tölt el, főleg, ha arra gondolok, milyenek lesznek együtt, hárman! :)
Furcsa belegondolni, hogy majdnem 5 hét van még hátra, de a napi fájások miatt valahogy nem tudom elképzelni, hogy október 9-éig egyben leszek. Lehet, hogy most szóltam el magam, és 40 hetesen a pillanatot várom?! :D
Leginkább azon izgulok, hogy mikor kell majd indulni. Ki, hol lesz épp?! Bendike oviban, vagy itthon?! Hogy Andris épp dolgozik, az nem olyan fontos, mert 5 percre van a kórháztól, bevezetek (vagy ez hülye ötlet?!), ott találkozunk! Hétköznap, vagy hétvége? Éjjel, vagy nappal?
Mind a kettőjüket éjjel szültem, jó lenne egyszer világosban! :)

6 megjegyzés:

F.B. Dóri írta...

Jajj mennyire ismerős aggodalmak! :) Izgalmas, hogy már ti is ennyire a finishben jártok.

Szorítok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy nektek a legjobb!

Timi írta...

Majd ő tudja, és akkor fog jönni, amikor a legjobb :)
Én Marcival voltam így, mindennap jóslók, állandóan az órát néztem... 39+6-ra született :D

Emese írta...

Nem elkeseríteni akarlak, de sógornőm 32. héttől azt hitte minden nap, hogy szülni fog, olyan jóslói voltak, s végül 40+3ra született meg Atti.
A szülés meginduláson én már most izgulok, tekintve, hogy mindenki messze lakik, ki vigyáz majd a fiúkra, ha menni kell??? Még szerencse, hogy van némi időm végiggondolni :D

Eszter írta...

Szia, hu, izgalmas! Nekem is volt eleg sok joslom a Leonard-ral, bar nem fajdalmasak, de nekem a szules sem nagyon faj ugye, viszont 7 percesek. De mondjuk par hettel kesobb csak, ugy emlekszem. 36. heten ne tessek szulni a Jules akkor szuletett, es azert az nem olyan vicces. Szoval pihenj am kicsit. Mar mi is nagyon varjuk am Annat, nagyon nagyon kivancsi vagyok, annyira szuper lesz, meglatod! Sok sok sok sok puszi, es akkor a Kismamafotozasra majd a 4. gyerekeddel iratlak be, jo?

Regi írta...

Dóri: Köszi! :) Már mindegyik nagyon várja, főleg, hogy a szobában van már a kiságy, Emma mindig mutat bele, hogy Pa'ka! :)

Timi, Emi: nem áltatom magam, hogy mostanában szülök, nem is akarok, jó 39 hetesen! :)

Eszter: 4. kizárt :D, Andrist még fűzöm, hogy elmehessek fotózásra, de nem tetszik Neki az ötlet! :D
Tudom, hogy nem vicc 36. héten szülni, szerintem nagyon jól érzi magát odabenn, csak szeret szórakozni! :) Nemsokára megyek dokihoz, beszámolok, ha van valami változás! De nem hiszem! Max egyre gömbölyűbb a pofija! :)

Mindent a babàkròl ès a terhessègrol írta...

Izgi lehet 2 mellett a 3.-at varni :)
Jo lenne mar hetekben ott tartani ,mint te,en meg csak 23. hetben vagyok.

Tetszik a blogod,ahogy irsz,es szep a csaladod!
Udv,Kata