2012. március 14.

Fél éves beszámoló

Fél éves kis Tündérlány... Rosszat nem tudok Rá mondani! Mit is lehetne, egy 6 hónaposra? :P Nézelődik, játszik, eszik, alszik... A nap akkor kezd kritikussá válni, mikor Apaka hazajön. Hogy miért, nem tudom, onnantól kezdve a kezemben a legjobb még mindig. 
5 hónapos korához képest nincs nagy változás az étkezésen kívül.
6460 gramm és kb 67 centiméter. 

Amit tudni kell Róla:

Mozgás: tegnap hátról hasra fordult (jobbra), a hasról hátra fordulást gyakorolja 27-e óta. :) Nem is kellett olyan sokat várni! Szeret a Blinggel játszani, szájába venni, ezzel általában le lehet kötni, ha nyűgös valahol. Játszószőnyegén a kis állatok a legjobb barátai, kedvenc a teknős, és a pillangó. Csapkodja őket szeretettel.

Beszéd: eeee, heööö, aaaa. Kedves mély hangja van. :) Elkezdtem Neki tanítani pár babajelet, de ha éhes, szemmel jelez. :)

Evés-alvás: egy hét alatt eljutottunk odáig, hogy 120 grammot is megeszi, de nem nagyon akarom még kiváltani az ebédet, így kicsit fékezem. :) Evett már almát, répát, körtét, őszibarackot. Szopizni általában 3-4 óránként kér még mindig, éjjel egyszer-kétszer. Délelőtt egy rövidebbet, délután nagyot alszik. Csakis hason.

És ami a legfontosabb, mindig mosolyog, ha ránézünk, vagy ha meghallja a hangunkat! :)
(a képek épp nem erről árulkodnak :))




4 megjegyzés:

khase írta...

Szépek vagytok!!! :)))

Névtelen írta...

De gyönyörűek vagytok! Emikének is, hogy megnőtt a haja! Na, meg Bendike! :-) És most így kéne folytatnom: "És hát Anna!", ugye?! Csodaszépek (jajj...kihagytam vkit a felsorolásból...És te is milyen szép vagy! :))!

(csak záróelben: több posztot, kíváncsi vagyok rátok :)))

Regi írta...

Köszönöm szépen! :)))

Névtelen, ki vagy? :)
Próbálom utolérni magam, csak két gépre szóróm a képeket, és valahogy sose ahhoz ülök le, amin a poszthoz passzolók vannak! :) Meg Anna sem akar a kedvembe járni alvásügyileg.

Névtelen írta...

Bocsi, Kata vagyok. Elnézést, hogy névtelenül írok, de bejelentkezve nem engedi, hogy "okoskodjak". :-)