2012. augusztus 27.

Jövőhéten jönnek az elmaradások!

A fotós kihívással kicsit meg voltam csúszva, de a szobánkban nem volt net, vagy csak éppenhogy, és nem akarta feltölteni a képeket. Na, de megvagyok vele, most próbálom majd utolérni magam a bejegyzésekkel, mert nagyon sok az elmaradásom. Szerintem, csak jövőhéten kezdem a pótlást, akkor kezdődik az ovi, és csak Panki lesz itthon, addig meg péntek délutánig egyedül vagyok velük.

5-kor Emi első szülői értekezlete... hihetetlen! Reggel feküdt az ágyunkon, mi meg csak néztük, hogy milyen hosszú, hol van a mi kis Manónk? :)

1 megjegyzés:

Miner.hu írta...

Szia!

Szeretném a figyelmedbe ajánlani a baba.miner.hu oldalt, ahol a kisgyermekes blogokat jelenítjük meg egy helyen. Úgy gondoljuk, rengeteg értékes információ van a blogokban, s jó volna ezeket egy helyen látni - ebben a témában is.

Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozáshoz pusztán az engedélyed kérjük, anyagi vonzata nincs, a blogbejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs.

Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek, írj az info kukac miner pont hu-ra!

Üdvözlettel:
Miner.hu