2012. szeptember 27.

Dühöngés, ugorjátok át :)

Két éve lakunk itt, a HATODIK házat építik körülöttünk!!!
Kezdek agyfaszt kapni, a mostani van a legközelebb, a szomszédban!!!!!!!!!! Tegnap előtt reggel 8-tól 2-ig egy döngölőgép ment ott, az alapot csinálta, mert nem rendes ház lesz, hanem könnyűszerkezetes... Ez azt jelentette, hogy 6 órán keresztül rezgett az össze kép a falon, és pohár a szekrényben, az összes bútor mozgott... Két ház között még visszhangzott is, király volt.
Tegnap alvásidőben ordibáltak nálunk, át a szomszédba, mert tőlünk van az áram, és a kinti konnektorok nem bírják a betonkeverőt, a flexet, meg az anyámkínját, egy órát aludt emiatt Anna.
Ma, alvásidőben egy dömpernyi kavicsot borított ki a pasi, jóóóól, megcsapkodva a hátát... Pénteken alvásidő legelején kezdték el a tereprendezést! Bobcat+lánctalpas markoló. Hmmm!
Tudom, hogy fel kell épülnie ennek a háznak is, de akkor is mi a faszért mooooost, amikor nyár végén hagyták félbe az alattunk lévőt, egész nyáron nem lehetett normálisan szellőztetni, mert olyan hangzavar, és por volt. És még mindig van egy redvás telek a kertszomszédunkban, ahol nincs semmiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!
Kicsit zúg a fejem, amúgy minden happy! :)))

2 megjegyzés:

Babi írta...

Teljesen megértelek! Engem is rohadtul idegesít, ha külső körülmények miatt nem tud aludni Fanni... nálam is van egy hasonló bejegyzés pár napról, úgyhogy majdnem egyszerre untuk meg... :-)

Csigamami írta...

Üdv a klubban... Kertszomszédban 4 lakásos "családiház" épül április óta, mostanra ottan elcsendesedtek, bár a kertet pont hétfő óta csinálják, markoló, lánctalpas, anyámkínja lószar....2-vel mellettünk 2 hete építkeznek, Daru, keverő, teherautók reggel fél 7től...Duduka épp alszik és most "csak" mintha elefántcsordák szambáznának az utcán, de hál ég, őt ez nem zavarja és a 2 hete fél hetes keléstől egésznapos "bumbázástól" és a házunk előtt száguldozó/parkoló tehrautóktól kezdek kicsit besokallni és hol van még a december, amikor várhatóan leállnaka munkálatok....