2010. május 8.

Gyorsan!

Amíg Apa dobozokat vesz, és a két Törpicsek alszik, jelentkezem!
A ház szuperül áll, most már tényleg érik egy bejegyzés, mert nagyon sok képet kell feltöltenem! :D
Mindjárt kezdjük a dobozolást, jajj! Még van két hetünk, de az már nem sok... :( Nehéz lesz elmenni! Itt éltem 18 évig ebben az utcában, szomszédok között... Ha "hazamegyünk" meglátogatni Anyáékat, az nem ugyanaz, mint másnak, ha hazamegy! Ott nem mehetek be egy kicsit nosztalgiázni a szobámba, ha épp rossz kedvem van, és Anyához vágyom, nem mondhatom majd a gyerekeknek, hogy na, itt esett bele a kutya a medencéba, vagy itt törte össze Koko első nap az iskola után a kezét, vagy hogy itt tetted meg az első lépéseidet... Tudom, nem szomorkodnom kéne emiatt, mert egy csodaszép házunk lesz, ahol nagyon sok hasonló emlékünk lesz majd, de akkor is nehéz az elválás! Még a postás bácsi is hiányozni fog! :D
Most jól elkezdtem pityeregni... Jó időtöltés! :D

Vidámabb téma:
Emma tegnap előtt elkezdett dumálni! Első nap csak a ba-ba-ba ment, második nap már ma-ma-ma, ééés emá-emá-emá! :D Azt hiszem, első szavai között lesz a saját neve! :) Négykézláb próbál elindulni, már a kezeivel 1-2 lépést tud tenni, meg a felüléssel is kacérkodik, szerintem napok kérdése, és feltolja magát.
Ma Apájára támasztottam hason, és felállt! Ez még nem az igazi felállás volt, mert nem vízszintesből indult, de kinyomta magát, és dölöngélt egy kicsit Apa hasára támaszkodva! :)
Bendike két napja napközben pelenka nélkül van, egész ügyesen szól, ha pisilnie kell, már a másik is a wc-be megy! :) Tegnap is, meg mai egy volt, ami becsorgott, de ez vagy a nagy játszás, vagy az izgulás miatt volt! Remélem, szeptemberre egyáltalán nem kell majd! Az ovi nagyon jó volt, rögtön elkezdett játszani a játékokkal, kint az udvaron szerintem az egyik legzsiványabb kisfiú a pártfogása alá vette, és tanította fáramászni a motorról... (mik lesznek még itt??? :D)
Az óvónénik nagyon aranyosak, Anya és a lánya, Zsuzsa néni, és ha jól emlékszem, Réka néni. Őzike csoportba fog járni, jelet még nem találtunk hozzá valót, de majd kitaláljuk, mi lesz! :) Ami vicces, hogy a gimis osztályfőnökömnek is oda jár a kisfia! :)

Na, megyek, mert pakolni kéne!

1 megjegyzés:

khase írta...

Szia! szuper, hogy ilyen jol sikerült az oviba iratkozas, biztos jol fogja magat erezni Bendike!
Költözesert nem irigyellek, ket kisgyerek mellett pakolni nem lehet egy alom, de legalabb tudjatok, hova költöztök....
Egy honap mulva ram is ez var, csak addig kellene meg valami lakast talalni...
Szep hetet Nektek!