2010. május 10.

Haladunk...

A hétvégén nagyon sokat haladtunk, hála Anyáéknak! :) Egész hétvégén válogattunk, pakoltunk, aminek már van látszatja!!! Az egy dolog, hogy a lakás úgy néz ki, mintha robbantottak volna! :D Az emeleten egy szobát már teljesen kipakoltunk már csak az íróasztal van itt a számítógéppel, a kanapé, és a szauna, ami lehet, hogy marad is! Polcok, képek, iratok nincsenek. Nappaliban is csak a bútorok vannak üresen, meg az étkezőben is. A legrosszabb helyzet a pincében van, ahol 90 %-ban az én lomjaim vannak! Nagy erőt kell vennem, és a tizenx év alatt felgyülemlett dolgaimat a konténerbe kell dobnom!!!
Bendike Mamival van az irodában, én meg pakolok! Vége is az 5 perc pihinek, vár Emma és a dobozolás!

3 megjegyzés:

khase írta...

De jo Nektek, hogy ilyen jol haladtok :) nem egyszerü kiszanalni a regi dolgokat, megvalni az emlekektöl, de jo alkalom arra, hogy az ember megszabaduljon az evek alatt felgyülemlett kacatoktol :)
Kitartas :)

anyamami írta...

Szia!
Véletlenül akadtam Rátok. A képetektől elolvadtam! :)
Ha jól vettem ki az előző bejegyzéseidből, éppen költözés előtt álltok? Építkeztetek? Nagyon meg tudom érteni az érzéseidet. Mi éppen most áruljuk a házunkat, igaz, hogy csak négy évet töltöttünk itt, de a szívem megszakad érte. Nagyon hozzám nőtt!
Sok erőt kívánok Neked, kitartás!

Maimoni írta...

Az az előnye annak, ha gyakran költözik az ember, hogy nem gyűlik össze annyi cucc... Folyamatos válogatás, ajándékozás, szortírozás... Most már 4 éve nem költöztünk, látszik is a pincén és a padláson.:)