2010. augusztus 6.

Balcsin Dédivel

Réka, igen, Ligeten voltunk! :)
Nagyon jó volt! Két barátnőm (Kriszta és Dorka) is lent volt a szomszédos utcában, így volt játszótársa Bubunak is és Emmának is! :)
Dédivel is sokat játszottak, hol egyikre vigyázott, hol másikra, hogy a másikkal el tudjak menni vásárolni! :) Nagyon jókat főzött, és sokat beszélgettünk! :)
Emma talán helyrerázódott az alvás tekintetében, nem egyet alszik egy nap, hanem kettőt, hármat. Elkezdett enni, na, nem pépes kaját, nem a hozzátáplálás következő lépcsőjén lévő ételeket, hanem a paprikáskrumplit! :D Ez volt a szülinapi ajándéka nekem! :) De legalább evett valamit! És normális adagot, igaz, kézzel!!! De nem kell megijedni, még mindig nem jutottunk el odáig, hogy egy étkezést kiváltsunk, szopi forever!!! :)
Rohamtempóban elkezdett mászni, felállni már nem akadály sehol!
Bátyóját imádja, eljátszanak egymás mellett, vagy egymással édesen! Nem gondoltam volna, hogy 7-8 hónap alatt eljutnak idáig! :) Imádom Őket!
Bubuka is megértette, hogy délután aludni nem a világ legrosszabb elfoglaltsága! :)
Szuperül csúszdázik, amikor megláttam, hogy leng vagy hármat, mielőtt elengedi a kapaszkodót, majd' szívrohamot kaptam! Hason háttal is nagyon jól lecsúszik, Csabit, aki addig nem nagyon akart egyedül se lecsúszni, megtanította! :)
Imádott elmenni sétálni, természetesen ő motorral, nem volt gond, hogy 3 km-t sétáltunk a kikötőig és vissza, vagy hogy hány óra és milyen meleg van! :)
A fürdést is rettenetesen élvezte! Alig akart kijönni a Balatonból, pedig lilult a szája rendszerint! Karúszóval egész jól elúszkál egyikőnktől a másikig.
A pelust is nagyon jól minimalizáltuk éjszakára és délutáni alváshoz(ez sokszor maradt üres), különféle helyeket találtunk, ahova pisilni lehetett, és élvezte! Akkor volt baj, amikor kijelentette, hogy márpedig Ő az utcán fog kakilni! :D A végére már eljutottunk odáig, hogy beszaladt a kertből nagy boldogan, és újságolta, hogy pisiltem, és büszkán mutatta, hogy hol végezte dolgát! :D Egy meglepés ment a wc-be is, még el is végezte az utómunkákat (több-kevesebb sikerrel)! Még meg kell Vele értetni, hogy a popsitörléshez még nem elég Nagyfiú! Merthogy Ő már Nagyfiú, "Nem kell a pelus!", és ősszel "Ovis leszek!"

Voltak lent Mamikék is egyik hétvégén, Kokoék is, Apa is, Ő lejött a szülinapomra is, de ez egy másik post! (ezt a posztot sikerült hamarabb közzétennem, mint ezt! :D)








4 megjegyzés:

Csigamami írta...

most ez nem lehet igaz, hogy az a tiétek!!!!!!!!!!! folyton sasoljukk, h milyen szép az a nyaraló... baszki :o) meg hogy mekkora.... :O) mi is lent voltunk, sőt mindjárt megint indulunk :o)

khase írta...

Nagyon jok a kepek, latszik, milyen jol ereztetek Magatokat a Balcsin! A nyaralo tenyleg szuper :)
Aranyosak lehetnek a gyerköcök, ahogy együtt eljatszanak!
Szep 7veget Nektek, sok puszi!

Regi írta...

Mikor lesztek lent? Jövő hétvégén lent leszünk! Jó lenne összefutni!

Regi írta...

Köszi! :) Nektek is szép hétvégét! :)