2011. január 12.

2010 összegzése

Khase blogjában olvastam így az évükről, megtetszett! Két napomba telt összegzést írni! :)

Január
Eladjuk a pesti házat, vagyis aláírjuk a szerződést, másnap lefoglaljuk a leendő házunkat. Egyik szemem sír, a másik nevet!

Február
Elkezdődik az építkezés. Megismerkedünk leendő szomszédainkkal, Adriennékkel. Bubu mondatokban kezdett el beszélni, Gekkoba jár, Emma megfordult sokat mosolyog!

Március
Minden szabadidőnkben csempét, padlólapokat nézünk, és kijárunk Kistarcsára, amikor csak tehetjük :) Hanka nálunk aludt, ami nem volt egy könnyű menet, nem miatta, Bubu miatt. Megvolt az első hajvágása Bendusnak, voltunk ünnepségen, Vadasparkban, Kopaszi gáton. Elkezdtem próbákra járni Zsanett nénihez a gimibe. Megszületett Zalán! :)

Április
Apa szülinapja volt, Emi névnapja. Fél éves lett a kicsilány, kibújt az első foga, próbál kúszni, de inkább mászik. Bubu sokat beszél, ismétli a hallottakat! :) Még mindig Kistarcsán vagyunk, ha tehetjük, cserép van a házon, elkezdődött a villanyszerelés. Aláírjuk a végleges szerződést a pesti házzal kapcsolatban! :(

Május
Ovis beiratkozás, megvolt a Gála, amire készültünk Zsanett nénivel, pakolás ezerrel, romhalmaz mindenhol. Bubu névnapja, majd költözés, sírás, szomorkodás, reménykedés, hogy csak pár hét, és költözhetünk az új házba! :) Emma felül!!!

Június
Budakeszin Nagymamáéknál. Sokat vagyok a Balatonon a gyerekekkel és Dédivel, de sokat járunk a házhoz is, már festenek, a burkoló végzett. Emike feláll magától! Szülinapom jól telt! :) Emma elkezd enni, de csak darabosat, és módjával! :)

Július
Költözés!!! Nagyon vártam, nagyon jó itt! Gyerekek is élvezik, nem viselte meg őket a változás!

Augusztus
Bubu nagyszülőkkel nyaral. Megvolt az első szülői értekezletem :), hónap végén kezdődik a beszoktatás az oviba. Én rosszabbul viselem szerintem, próbálom tartani magam. Emmát megviseli, hogy nem lát délelőttönként. 5 éves évfordulónk és 3 éves házassági évfordulónk jól sikerült! :) Elkezdjük a kertet is szépíteni, nálunk van 10 napig Lisa és Angie!

Szeptember
Bubu beszokik az oviba ügyesen, de kezdődik a betegeskedés. :(  5-én megtartjuk a keresztelőt mindkettőjüknek! Emi megteszi első lépéseit! Kertészkedünk sokat! Névnapom volt :) Egy fórumos barátnőm kisfiáról, Daniról  kiderül, hogy agydaganata van, de hősiesen tűri a megpróbáltatásokat!

Október
Emi első szülinapja, nosztalgiázom sokat! Fotózásra megyünk Katához, szuper képek készülnek! :) Szülinapi buli jól sikerül! Gergőnek és Mirának babája lesz! :) Andris öccse megbetegszik, ez a következő hónapokra rendesen rányomja a bélyegét.

November
Én már karácsonyi lázban égek. Betegeskedünk jó óvodásokhoz híven. Leesik az első hó! Apa névnapján egy jót vacsizunk kettesben! :)

December
Bendike 3 éves! :) Sajnos betegeskedünk a szülinapján, de jól sikerült! Emike felszakítja az állát, jön a Mikulás! :) Ovis karácsonyi készülődés, Vörösmarty tér, Bubu síel. Mozgalmasan telik a hónap. Szenteste négyesben ünnepelünk itthon! :) Karácsony boldogságban telik a Családdal, Bubu ébren van velünk Szilveszterkor! :)


Lezárásképpen
Remélem, ugyanilyen gazdag élményekben lesz részünk 2011-ben is! :) Kevesebb betegeskedést szeretnék, csak ennyit kérek! :)

1 megjegyzés:

khase írta...

En is kivanok Nektek egy nagyon boldog evet, betegseg nelkül!!! Azert jo mozgalmas volt Nektek is az elmult ev!
Puszik, Orsi