2011. április 8.

Anna-Panka

Tudom, tudom, a 70 nem 100! És ott az a 30! Én azért bizakodom! Nagyon!  :))) Megnéztük alulról, nem látszódott kuki, így marad Anna! Még kb 4 hétig biztos! :) Ha meg kukacos, élvezem majd megint, hogy kicsi fiam lesz! :) Újabb ördögfióka!  
9 napja voltunk a 12 hetes ultrahangon, minden tökéletes, kapálózott, ujjat szopizott, vagy legalábbis az arca előtt matatott, alig lehetett megmérni! :)
64 mm volt orrcsont látszik, tarkóredő 0.8, tökéletes! :) 2 nappal nagyobb, így én az eredeti első napot veszem számításba, így pedig már elmúlt 14 hetes a Kicsilány!

Neve: természetesen ami nekem tetszett (Franciska), Andrisnak nem! Nem volt ez furcsa! Fiúnévben valahogy megegyeztünk (ez végképp furcsa, mert Bendike azért lett Andris, mert nem volt nevünk, pedig akkor is felhoztam a Kristófot), de nekem az még mindig nem a favorit annyira! Anna egyszer csak jött, Apa beleszeretett, és nem tágít! Emma mellé csakis Anna jöhet! Semmi más! :) Én meg hagyom! :) Tetszik!

Bendus mindig azt mondta, hogy kislányt szeretne megint, olyan legyen, mint Emma :). Neve pedig Varjú legyen... Mikor mondtuk Neki, hogy valószínű kislány, és Anna lesz, rávágta, hogy inkább Panka legyen! Így Neki Panka! :) Egy a bibi, Panka az oviban egy nagyon szép kislány! :D Valahogy meg kell Vele értetni, hogy nem Őt fogjuk hazahozni egyszer! :)

Emma is érti valamennyire. Persze nem azt, hogy kistesója lesz, hanem hogy Baba van a pocakban. Ha végigkérdezzük, hogy ki hol van, Babára jól a hasamba nyomja a mutatóujját :). De akkor is, ha csak egy babáról beszélünk, pl hozza ide... :)
Szopiról már annyiszor akartam írni, hogy most volt az utolsó... de erre mindig rácáfol! Épp tegnap mondtam Apának, hogy utoljára szombaton kérte, már majdnem egy hete, de tegnap estefelé már nagyon matatott rajtam, mutogatta, hanyatt vágta magát, de megálltam, de ma már sírt, mászott, kapott... Nekem is hiányzik... Egyszer majd leírom, hogy utolsó... :)

4 megjegyzés:

khase írta...

Örülök, hogy jol vagytok es gratulalok a "majdnembiztos" kislanyhoz :)) nagyon szep nevet valasztottatok, batyameknal is jön a baba, ha lany lett volna, ö is Anna lett volna, de aztan Bence lesz :)
Milyen jatszoter lesz az udvarotokon? Fa? Kivancsi vagyok ra, majd mutassal kepeket!
Szep 7veget Nektek, sok puszi!

Emese írta...

Gratulálok az egészséges 70%ban kislányhoz :)

SKY írta...

:):) dejó!!!

F.B. Dóri írta...

Egy fiú két lány? Jó felállásnak tűnik ;)

:)