2012. december 14.

Anya eltervezi, Panki meg... :)

3 óta fent vagyunk... És még vidáman játszik. Pucoltunk hányást az ágyból, kanapéról alulról távozó terméket, meg a gyereket. 3 mosás már lement. Mondjuk szombat óta minimum 2 megy naponta...
Nem mondanám, hogy hányós-fosós vírus, mert nem olyan. Szombat éjjel a szülinap után elkezdett hányni, én még itthon se voltam, fél 4-ig küszködtünk, hogy elaludjon, és benne maradjon valami. 12-szer hányt vasárnap délig, aztán semmi. Este volt két hígabb kaki, de ennyi. Másnap hányt egyet, kedden két hígabb reggel, egy este. Tegnap semmi. Kedve kifogástalan, csak a szepszor. ne lenne, mert nem tudok mozdulni nélküle. Semerre. Kettőt lépni se. Most is a lábam között ácsingózik, és addig fészkelődik, amíg el nem éri pl az egeret.
Elterveztem, hogy reggel elmegyek boltba, Andris elviszi a nagyokat utána az oviba, megfőzöm az ebédet, vasalok és takarítok. Este mézeskalács sütés, ha már alszanak, Apájuk meg Sopronban karácsonyi hepajon van. Ehellyett 126-szor szoptattam, a folyosón a cipős szekrénynek dőlve, a fürdőben a wc-nél, vagy ahol épp rájött, hogy namostakkormáris. Mint most is. 9 hónapja hogy sirattam az utolsó anyatejes kakiszagot. Most újra olyan. 
Mindjárt ledőlök a székről. :)

És még mindig bírja, pedig közben összekészítettem az ebédet, sül. Remélem, eszik belőle, és benne marad, csirkemell, alma, répa, hagyma  (ezeket majd összeturmixolom) rizzsel. 

10 órakor ilyen kis virgonc volt.Nincsenek megjegyzések: