2010. november 18.

Magunkról

...mert rég volt.

Sok vidámság nem történik velünk, pedig már ideje lenne, akkor az egész (Apa)család  visszazökkenhetne a régi - még ha nem is lesz olyan, mint volt - kerékvágásba. Gyurci még mindig kórházban, a körülményekhez képest jól van. Írnék Róla, hogy mi történt Vele, de majd inkább, ha otthon lesz, és beleegyezik!
Gyerekekkel egy kis víruson kívül minden rendben, Bubu péntek óta itthon, köhög, Emmával egyetemben. Hétfőn újra ovi.

Bendike elkezdett rajzolni. :) Nagyon sok gombócot rajzol, meg kígyót (vonalak), körte féle és szív féleség is sikeredik néha. Tegnap kapott pár színezőt, most azzal ütjük el az időt. Kirakózni még mindig nagyon szeret, és nagyon ügyes is. Igaz, nincs 12-esnél nagyobbunk, de beszerzünk! :) Éjjel még mindig nem szobatiszta, ami nem tudom, miért van... (ha becsorogna nem lenne baj, de annyi van, int kb egész nap...) Ha nem iszik kakaót este, akkor is... Legújabb heppje, hogy levetkőzik éjszaka, mert zavarja a pelus... Amikor ezt 3/4 4-kor vesszük észre, és úszik az egész ágy... Háááz, nem szeressük! Voltunk hasi UH-n, hogy megnézzék, minden rendben-e, meg székletvizsgálaton. Pocak rendben, a másik eredménye még egy hét.

Emike meg nem áll, a legjobb játék a papírszemetes tologatása, teledobálva játékokkal. Mobilokat tudja hogy kell kinyitni, füléhez tenni, beszél bele. A szája is sokat jár! :) Bilit szereti, főleg, ha van benne valami végtermék. Azt hiszi, ha ráül, rögtön lesz i sott, ezért, ha meglátja a bilit, rácsücsül, majd fel is ugrik, és néz be a lába között. :) Ha én szeretném ráültetni, de nincs kedve, rázza a fejét, hogy nem. Ezt evésnél is eljátssza. Ha egyedül eszik, és nem kér többet, laza mozdulattal ledobja balra a földre. Egész jól átalussza az éjjeleket, bár most nagyon köhög, így én kb 3 órát aludtam éjjel, fél 6-tól fent vagyunk... Jól bírja! (közben lefektettem) És csak most jön a Spiropent (köhögésre), amitől állítólag élénkebb lehet/lesz! Jajj, neee! Hétfőn megkapta a Neis-vac ismétlő oltást, nem volt semmi baja tőle. Jajj, volt még valami, amit csinál... Majd legközelebb. Eszembe jutott. Szülinapjára kapott egy formabedobós házat, amivel már eljátszik, érti a szisztémát :)

Fényképek mostanában nem készültek. :(

Nincsenek megjegyzések: