2012. december 21.

Papi 50. szülinapja

Hetekkel előtte kezdődtek az előkészületek. Anya helyet keresett, ételt rendelt, embereket hívott, én verset írtam (nem vagyok egy Petőfi, de jó lett a vers mások szerint is. Gyerekvers. :)), megtanítottam a gyerekeknek, miután Anyáék elutaztak, meghívtam még pár embert, fotóssal egyeztettem, ruhák után szaladgáltam, videót csináltunk Papinak Zsoltival. Néha olyan elegem volt mindenből, de olyan jól sikerült. :)
Papi semmit nem tudott... Annyira örült, és olyan jól érezte mindenki magát. :)
Bendike nem akarta elmondani a verset, Emi a segítségemmel végigmondta, de nem mindenki érti a beszédét, így voltam olyan szerencsés, hogy elmondhattam egyedül is... Hogy én mennyire nem akartam, mert tudtam, hogy el fogom magam sírni közben. Még videó is készült, mert megkértem Frigyest, a fotóst, hogy vegye már fel a gyerekeket, ahogy aranyosan végigmondják. Hát aranyosan az én zavart, és sírós szavalásom van a videón. :D
Volt lufieregetés, borospince bemutatás, finom vacsora, zene, torta, videóvetítés, karaoke, tánc. Éjjel értem haza. Andris olyan aranyos volt, hogy a gyerekeket hazahozta a torta a vetítés után, lefektette Őket, és állta a sarat, amíg haza nem értem.
A képek többet mondanak, mintha írnék róla. :)



 Dédivel

 Alig engedték el Papit


 Nagymamáékkal



 Papikával

 Vele


 Egyik tesó a négyből :)

 Kishercegem

 

 Előző nap kezdett el járni


 Gyönyörű Anyukám
 


 Hárman




 Nagyon élvezte a táncolást

 Úúúgy szeretik egymást

 Neoton... :)

 Anyucival

Fotók: Kleinhappel Frigyes

4 megjegyzés:

Anita írta...

Gyönyörűek a képek és Te is az vagy!puszi

Family Maker írta...

A Neotonos képen olyan rohadt jól nézel ki! :)

Regi írta...

Anita, koszi! :-)

Regi írta...

Fam, koszi! :-) az a furcsa este volt, hogy en is tetszettem magamnak! :-D