2009. november 14.

Dobogókő

Reggel, miután mindannyian felkeltünk, elindultunk első nagyobb kiruccanásunkra. Az úticél a szentendrei Skanzen volt, csak elnéztem a nyitvatartást, és zárva volt! :( Végül Dobogókőt vettük célba, ha már elrángattuk magunkkal Sanyit, és Sziszit is! :)
Két gyerekkel semmi sem egyszerű, így a séta kezdete sem volt az! :D Magamra kötöttem Emit, Apa berakta Bubut a bakocsiba, és elindultunk a kilátóhoz. Na, Emma ott rázendített! Sétálhattam bárhogy, nem volt jó! Akkor biztos bekakilt... Vissza az autóhoz, pelenka csere, de ha már ott vagyunk, akkor egyen is... Már épp az utolsó végtagja került a bundazsákba, amikor hallom, hogy rotyog valami... Jáááájj! Újra vetkőzés, pelus csere, öltözés, pár bukás, és vééégre, elindultunk mi is! Más kérdés, hogy a többiek közben már kisétálták magukat! :D
Nagyon jó volt a friss levegőn lenni, Bendus is egy jót motorozott, Emma pedig végigaludta az egészet! :)









Miután kisétáltuk magunkat, meglátogattuk Sanyi Apukáját és Mártát Pilisszentkereszten, és egy eszméletlen finom teát ittunk, és finom sütiket ettünk. Bendike nagyon jót játszott Marci cicával bent, aki végre félt valakitől :D, és a két kutyával kint. Emma eközben jóllakott, és Sziszi kezében pihent.
Hazafelé aludtak a gyerekek, kiszívta Őket a levegő! :)

Nincsenek megjegyzések: