2011. június 7.

Mozgalmas hétvége

A gyereknapos hétvége elég menősre sikerült, de nagyon jól éreztük magunkat!
Szombaton főiskolás találkozóm volt Fehérváron, így amikor ez kiderült, mondtam Andrisnak, hogy addig Ők meg legyenek Csákberényben a nagyszüleinél, úgysem találkozunk túl gyakran! Végül úgy alakult, hogy Nagymama születésnapjára mindenki lejött, és amíg én nosztalgiáztam, addig Ők ünnepeltek! :) Képeket A. elfelejtett csinálni... A találkozóról készült egy, ahol egyesek azért nem jelentek meg, köztük a szervező, mert 5-6 ember miatt nem jön el Fvárra... No comment! Mindenki Pestről ment, Zsófi 8 hónapos terhesen (Bécsből). Kb ilyen volt a csoportunk, szóval nem volt furcsa, csak akkor ne szervezkedjen!
Miután összeszedtem a csapatot Csákberényben, elindultunk Mamiékhoz a Balcsira! Az idő kezdett javulni, de elkelt a melegítő. Reggel szoknya, ujjatlan polóban indultam, mire Fvárra értem, már hosszú gatya+pulcsi volt rajtam. Nem ilyen hideg hétvégére készültem, Mami be is vásárolt a Csemetéknek gyorsan melegebb ruhákból.

Sétáltunk, virágot szedtünk, homokoztunk, csúszdáztunk, hintáztunk, Bubu biciklizett, Emi motorozott sokat, és finomakat ettünk!


4 megjegyzés:

Csigamami írta...

T. Sajtkukac család!
Hétvégén Balatonon leszünk, vajon van e esély összeröffenésre?
üdv: mi ;o)

Csigamami írta...

Egyébként meg Lumpilla cukorzacskó :o) Benduska meg hát, kész férfi....

Csigamami írta...

nem voltatok :o( de a szél csúnyán elintézte a takarótokat, amit kint felejtettetek....

Csigamami írta...

figyi én megint Ligetnek veszem az irányt, ott nincs netem, szóval ha arra jártok csörgess meg légyszi, visszahívlak: 004917661573238