2009. február 20.

Autóóóóó

Apa délelőtt talált egy másik autót a neten... Nézzük meg akkor azt is ma! Nagyobb, mint a Fiesta, és olcsóbb is! Igaz, kicsit öregebb, és több km van benne! 2-kor elindultunk Dedéért a munkahelyére, és irány a XVIII. kerület! Az autó nagyon jól nézett ki, de nekem egy kicsit foltos volt, így elmentünk ebédelni, hogy megvitassuk a dolgot! Bubunak nagyon tetszett a Burger King-es etetőszék, táncolt benne, kurjongatott, incselkedett mindenkivel! :) Ebéd közben dűlőre jutottunk, a részlet nem sok, folt minden 3 éves autón lesz... Megérkeztünk, újra szemügyre vettem az autót, sikerült felfedeznem még nem látott dolgokat, így sokalltam az árát, Apának ki lett adva, hogy 90 ezret tessék lealkudni!!! SIKERÜLT!!! Aláírták a papírokat, már csak arra kell várnunk, mikor hívnak, hogy a hitel ok, a kötelező is kész, és mehetünk! Vhogy még nem tudtam beleélni magam, de remélem, változik! :)

A nagy vétel után benéztünk Vecsésre egy kis nosztalgázásra... Jajj, de jó volt látni újra a házat, ahol laktunk, az ovit, a fagyizót, a boltot... :) Ha átvesszük jövőhéten az autót, első utunk oda vezet megint, hogy világosban is le tudjam fényképezni!

A hazafelé út kicsit kacifántosra sikeredett, mert Apa Győr fele indult az M0-on... (szóltam Neki, hogy most Ő nézze a táblákat... Ennyit erről!) Anyáék benéztek hozzán este, majd Ildikéék is befutottak!
Jó kis mozgalmas nap volt a mai! Holnap irány Csákberény!

2 megjegyzés:

orsov írta...

De jó, hogy bejelöltél! Már régóta nem hallottam felőletek, most legalább képben leszek!
Még nem olvastam teljesen vissza. Végülis milyen kocsit vettetek?

Regi írta...

c4-et! Szupi autó! Belefér simán a nagyobbik babakocsi, és még pakolhatunk mellé! :) Még én se olvastam teljesen végig a Tiédet, de haladok! :)