2009. február 25.

Jupijéééé!!!

Fél méterrel a föld felett járok!!! Lepkét lehet fogatni velem! :):):):):):) Igen, pozitív lett a teszt! Már tegnap este is csináltam egyet Apucikánk javaslatára, de az nagyon halvány lett, így reggel ismételtem! :) Alig bírtam visszaaludni, kattogott az agyam! Este Bendus is látta rajtunk a boldogságot, és akkorákat kurjantott, olyan édes volt, mintha értette volna! :)


Méreteim: 4 hét 4 nap (kíváncsi vagyok, meddig fogom ezeket mérni... :D)

Súly: 55 kg
Comb: 54 cm
Fenekemnél: 91 cm
Csípőcsontnál: 84 cm
Köldöknél: 79 cm
Mell: 84 cm





És egy kis "szakirodalom" a http://www.gyerekabc.hu/ oldalról:
4. hét

Kismama:
A tested próbálja kitalálni, hogy mi is történik vele. A vizeleten alapuló terhességi teszt ekkorra már pozitív lesz. Ez a terhességi hormonok (HCG) jelenlétét mutatja ki. Valószínűleg fáradtabbnak érzed magad, gyakrabban pisilsz, a hangulatod hullámzóvá válik, miközben melled érzékenyebb, keményebb lesz a megszokottnál. Ha eddig nem kerülted a szennyezett környezetet, ideje erre is odafigyelned! A baba fejlődése szempontjából az első trimeszter a legfontosabb. Továbbra is mellőzd az alkohol és drogfogyasztást, kerüld a cigarettafüstöt, valamint csökkentsd a koffein bevitelt! Kérdés esetén fordulj kezelőorvosodhoz!

Baba:
Már az ultrahang is kimutatja a terhességet, mely során látható a petezsák. Ebben kezd kialakulni a szikhólyag, mely tulajdonképpen maga a kisbaba lesz.

Van hosszabb, részletesebb és érdekesebb kis összegzés az elmúlt 4 hétről, de nem akarok mindenkit untatni! :) Akit érdekel: http://picibaba.hu/pocakkal/hetrol_hetre/az-elso-negy-het

És nem utolsó sorban, másfél éve vagyunk házasok! :)

Apa ma volt állásinterjún egy másik biztosítónál, kikérdezték A-Z-ig! ;) Jövőhéten lehet, lesz még egy interjú, mert egy nő nem volt ott! Telefonálnak! Mi pedig várjuk! Április elején kéne kezdeni!
Volt még egy jó dolog ma, szóltak, hogy mehetünk az autóért! De az interjú miatt csak holnap tudunk menni! De sebaj, minden napra jut vmi jó dolog!

Juli ma meglátogatott minket, nagyon örültünk Neki! Bubu óriásit játszott Vele!

Ugráltak

Huncutkodtak

Fetrengtek

Szeretgettek

TanakodtakÉn meg jót pihentem! Az egész délutános játszásnak meg lett este az eredménye:




Az első képen markolja a kiflit! Imádom! Kivettem, utána rajtam folytatta az alvást! Olyan jó volt! Mostanában nem marad nyugton, ha rámfekszik! Mindig ugrál! :)

Nincsenek megjegyzések: