2009. február 2.

Csákberény

Pénteken nekiveselkedtünk első ottalvós csákberényi túránknak! Azt az irdatlan sok cuccot, amit bepakoltunk... Babakocsi, utazóágy, anorák, hótaposó, bakancs, csomó body, harisnya, melegítő nadrág, bundazsák, hálózsák, takaró, pizsi, zokni, Duplo, autó, és még sorolhatnám! Hát mint a cirkuszi embeberk! És akkor még megálltunk Budakeszin kaját venni! Utána még egy kis Mc-i, hogy azért ne éhgyomorral induljunk el! :) Estére le is értünk, jó meleg várt minket! Bubus mindent felfedezett, és szépen elaludt a kisszobában! Féltem, hogy nem fog simán menni az éjszaka, mert nem saját ágyikójában alszik, de minden rendben volt!

Szombaton későn keltünk. A reggelinkért Mórra mentünk, mert ott nagyon finom kenyeret kapni! Hozzá Nosztalgia párizsi... Nyamiii! Bubunak is nagyon ízlett! :)

"Reggeli" után sétáltunk egy nagyot, hogy Bendus a friss, falusi levegőn aludjon egy nagyot! Közben elkezdett esni a hó...

Ébredés után rendet rakott! :)

Estefelé megint kimentünk, körbejártuk a kertet, majd bent újra kezdődött a huncutkodás! :)
Ez nem tudom, hogy jött Neki... :) Jó sokáig kellett ezt játszani, hogy egymás szájából kivesszük a tubust!
A napot egy nagy közös pancsival zártuk! :)

Vasárnap reggel ilyen szép kert fogadott minket:
Bubu délelőtt jól eljátszott bent. Duplozott, mászkált fel, s alá, élvezte! :) Megint ügyesen elpakolt, miután befejezte a duplozást! Most le is fényképeztem. 3 építőkockát egymásra is rakott, úgy, hogy úgy is maradt!!! :)

Folyt. köv.

Nincsenek megjegyzések: