2009. március 17.

Pótlás 1.!

Vasárnap (03.08.) ebédelni voltunk Nagyiéknál, majd Bendus ottmaradt! Sétáltak egy nagyot, mi meg TV-ztünk itthon Apával, vagyis Ő, én meg olvasgattam a neten mellette.

Hétfőn megvolt a második UH is, amin megint nem sok minden látszódott! :( Nagyon pici még Gömböcünk, 14 mm-es a petezsákja! Jövőhéten újra megyek, akkor már állítólag tényleg fog látszódni! :) Doki után elmentünk a Mc-ibe reggelizni, majd bevittük Apát dolgozni. Hazafelé beugrottunk Nagyihoz, hogy kicsit feldobjuk a munkáját! Bubu nagyon jól elvolt! Lehet, betörőnek készül, mert gémkapoccsal akarta kinyitni a zárakat! :D Szórakoztatta a lányokat, huncutkodott, kacarászott! Dédi küldött Ildikével ajándékot, Bendikének nagyon tetszett! Fel-alá mászkált a hátizsákban, a nyuszit pedig cipelte magával :) Este adtam Neki egy csokis piskótát, nem tudom, hogy nevezzem, de nem volt jó ötlett...

Kedden Nagymamával sétált egy nagyot délután, majd Nagyi vigyázott Rá, amíg mi elmentünk vásárolni.

Szerda-csütörtökre nem emlékszem, valószínű, itthon szenvedtem, mert mostanában ez a szokásom... SAJNOS!!! Miért nem lehet egy kicsit könnyebb a második terhesség??? Ha vkinek van vmi jó tippje émelygésre, öklendezésre, szívesen veszem! Az állandó pogizabálás kicsit segít, Melus ötlete is segít, a gyömbér!

Pénteken nagyon vártuk haza Apát, úgy volt, hogy kimegyünk Gödöllőre sétálni egyet, de sikeresen későn indultunk el, közben gyűltek az esőfelvők felettünk, így Kistarcsáról visszafordtunk! Ja, megvan, mit csináltunk csütörtökön! Elmentünk a Kikába megnézni az ülést, amit Nagyi kinézett Bendusnak, de nem volt az igazi! Csúnya volt, és batár... :( Baba jót szaladgált az ágyak között, mi meg fotelokat próbáltunk. Hazafelé beugrott Andris a boltba, mi meg néztük a tüzet a kocsiból. Megint égett a bozót a Szentmihályi útnál, de most beljebb (?). Majd együtt folytattuk a bámulást. :D Ahogy a tűzoltók oltották a tüzet, nekem vmi gombóc keletkezett a torkomban. Olyan szép látvány volt, ahogy a sötétben a körvanalaikat láttuk, és húzták a csövet, oltották a tüzet...

Szombaton hirtelen felindulásból, javasoltam, hogy menjünk el a Medvefarmra! Apa megnézte a honlapot, pont "Medveébresztés" volt. Mint kiderült, ez csak egy név, mind ébren volt! Fót fele mentünk, megnéztük a "templomunkat", olyan jó volt! Persze előtte reggeliztünk a Mc-iben, nem tudom, miért az a kaja esik a legjobban??? Bendi nagyon jól elvolt a babakocsiban, a medvéket viszont nem nagyon fogta fel, csak a végén, amikor kivettük! Akkor rákezdett a va-vára, ami talán állatot jelent?! De, ha a kutya ugat, akkor is ezt mondja! Zabálni való!!! Perecevés közben útnak indult, persze sose arra, amerre mi mentünk volna... Ja, készült fénykép Rudolffal is, a 10 hónapos szarvassal, farkasokat is láttunk, helikoptert, és pónikat is! Nagyon törpék voltak!
Veresegyház után Gödöllőre mentünk, sétáltunk egy nagyot a parkban. Bendi ezt is nagyon élvezte:


A napot így fejezte be! :)

1 megjegyzés:

Bettyó és Maya írta...

Kukk be hozzánk! van nektek valami:-)