2010. január 31.

Havazás :)

Tegnap olyan jó volt arra kelni, hogy ekkora hó van! :) Bendike Budakezsin aludt, így nekivágtunk az útnak szakadó hóesésben! Nem mondom, hogy örültem, de izgalmas volt! Persze Anya nagyon féltett, mert ilyen útviszonyok között nem kéne elindulnunk Emmával, miért nem maradtam Vele otthon? De menni kell, mert ott van Bubu, és látnom kell! Érdekes módon, a Budakeszi úton sokkal jobban le volt takarítva a hó, mint a Rákóczin...
Nem maradtunk túl sokáig, mert féltem, hogy hazafelé két gyerekkel rosszabb lesz, de egész hamar hazaértünk, Manók aludtak végig. Mikor hazaértünk, kitaláltuk, hogy irány a telek! Vagyis a TELKÜNK! :) Na, ez már nem volt olyan egyszerű menet, mert arrafelé már nem takarítják az utcát, így pörgött rendesen az autó kereke, érdekes lesz jövőre... :)
Már a szomszédainkat is ismerjük egy kicsit, vagyis látásból, és e-mailezünk, mert kiderült, hogy Ildike ismeri :) Lesznek nagy séták, meg játszások, mert ott áprilisban születik a második baba, az első most másfél éves! :) Az utcában még van legalább 3 gyerek, kettő ebből csecsemő, egyik szeptemberben született, a másik is akörül! :) Itt sajnos senki nincs, akivel lehetne sétálni, vagy valami programot csinálni! De már csak fél év!!!

Este Apa és Bendike épített egy nagy hóhegyet, (pont úgy, hogy nem tudunk beállni, mert nem nyílik ki tőle a kapu:)) amin ugrált, csúszkált Babás. NAgyon élvezte, alig akart bejönni, pedig már térdig vizes volt a harisnyája, és még ment Mamiékkal is szánkózni!

Lassan megint megyünk ki, mert újra esik! :)

(csinálok képet, ha nem sz@rakszik a gép, meg a tegnap estieket majd letöltöm, de azok nagyon nem jók, mert telefonnal csináltam)

Nincsenek megjegyzések: