2010. január 13.

Kopp-kopp-kopp

Emma alszik! Igaz, 3 óta nem aludt, és a fürdés is kimaradt, de kb a kapuban aludt el, nem volt szívem felkelteni 3/4 8-kor! :(
Bendusom Maminál alszik! Úgy volt, hogy munka után megyünk Zsuzsiékhoz, de Bubu nagyon taknyos lett, meg tüsszög, így napoltuk!

Holnap visszajönnek a tegnapi háznézők, a másik meg szombaton! Remélem, hamarosan elkel a ház, mert már tűkön ülünk! Nagyon szeretek itt lakni, csak már jó lenne fix helyen lakniT Hogy tudjam, Bubu hova fog oviba járni, meg ilyenek! Úgy legyen berendezve, ahogy szeretnénk, nem mintha, itt nem rendezkedhetnék, de így szoktam meg, máshogy el se tudom képzelni!
Amúgy a végállomásunk valószínű Pécel lesz! Kinéztünk egy aranyos kis házikót, tavasszal kezdik el építeni. Az ára se vészes, és úgy iker, hogy a tárolók érnek össze! Van garázsa is, így 110 nm, ami nem sok, de az elrendezése nagyon jó! :) Szóval várjuk nagyon! És kész szerencse, Sanyiék is Pécelre szeretnének költözni, így ha sörözni akarnának Apáék, nem kell a belvárosba menniük! :)

Na, megyek, mert még van feladatom mára! ;) Mosogató csillog, Apa műve, nekem meg még Emma ruhát kell szortíroznom a Jóban rosszban alatt! :) Ha engedi...

Nincsenek megjegyzések: