2011. június 1.

Anya vs. Apa

vagyis Anya szerint jó autó vs. Apa szerint!

Melyikbe fér be 3 gyerekülés, úgy, hogy batár nagy üléseink vannak?! Bicikli, motor, babakocsi és netán egy hétvégi csomagunk is elférjen hátul!
Én családi autót választanék, Apa meg (ha már ennyi pénzt kiadunk) terepjárót akar... Megértem az Ő szemszögét is, természetesen nekem is jobban tetszene abban ülni, de nálam most az ész érvek döntenek, nála meg a férfiúi híúság! :)

Ma kiderül, ki "nyer"! :) Én biztos vagyok benne, hogy én (hihi :D), még ha a típussal nem is jutunk dűlőre, de kilőjük A. kinézett autóját (ami nekem is tényleg tetszik!!! csak nem 3 kicsi gyerekkel)! Anyától elkértem a 3. gyerekülést, nehogy az legyen, hogy két ülés+hordozó vígan elfér, viszont egy év múlva majd nézünk, mint Rozi a moziban, mikor Anna menne Bendike ülésébe, Bubu meg kapna egy nagyfiúsat!
Andris érvelései a legédesebbek! :) Pl: Nekem a Captiva sokkal jobban állna, mint a családi, és hasonló autók! 

5 megjegyzés:

Unknown írta...

Milyen ismerős :D Pasik ... ez mindent elmond. :)

Timi írta...

Én veszek Marcinak egy kicsi, keskeny magasítót, és bezsúfolom a három gyereket a Fiestába. Péter C-maxába meg be fog férni az, ami a Fiestába befért. Sőt, ha a Fiestával vagyok, a hordozót tehetem előre is. Viszont Marci nagy, neki már lehet olyat venni, Bendikének még nem.

Mi írta...

Hihi, nálunk ugyanez játszódik, pedig itt még csak két gyerek van. :D Én uram is terepjáró mániás. Ráadásul mi hyegen lakunk...plusz egy érv. :D

Eszter írta...

A Filip a Ssangyong Rodius nevu autot javasolja, ami 7 uleses, es felig csaladi auto, felig terepjaro. Jo, eleg csunya, de legalabb mindkettotok erveinek megfelel. :) Puszi

eagleszem írta...

Nekünk Renault Laguna kombink van. Jelentem, befér a három ülés. Abból kettő nagy 15-36kg-os, és egy PP Primo Viaggo bázistalpas hordozó. Ja, a kocsi Isofixes is.
Nálunk még szóba jött Nissan Primera kombi, Ford Galaxy v. S-max.