2009. december 21.

Autókázás

Tegnap mégis csak beszenvedtük magunkat az autóba negyed 7-kor, és autóztunk 2,5 órát. Jártunk a Várnál, a Citadellánál, itt volt egy gyors szopi és pelenkázás egy csomag pelenkán Apa ölében :D, Mc-inél (a változatosság kedvéért), a Lánchídon is átmentünk, és az Andrássyn jöttünk hazafelé. Nagyon szép volt a város, az utak is járhatóak voltak. Ja az Árkádban is jártam pelusért. Bendike nagyon élvezte, hogy sok hókotrót lát, és közben sütit zabál! :) Emma pedig déltől fél 8-ig aludt, egyszer kelt fel enni, fél 8-kor már én ébresztettem, hogy ne hazafelé kezdjen rá a sírásra!
Bendikének nem annyira tetszik a hó, ki akartam Vele menni szánkózni alvás után, de nagyon ellenkezett! Remélem, ma nagyobb sikerrel járok, ha elment a védőnéni.
Holnap Mamáéknál alszik, mi meg befejezzük végre a bevásárlást! A karácsonyi menü is megvan, idén nem lesz nagy lakmározás, húsleves lesz rántotthusival, és sütik. Mézeskalács, muffinok és brownie. Nem egy karácsonyi étlap, de 25-én és 26-án is lakmározunk a szülőknél, és így most nem a konyhában telik a Karácsony, hanem játszunk! :)

Rendbevágom magunkat, mert lassan itt van Timi! :)

1 megjegyzés:

orsov írta...

Regi! Mi az a brownie?
Nata már egész megszokta a havat, valamelyik nap már rá is mert állni. :) De a szánkózás még nem tetszik neki.

A díjat köszönjük!