2009. december 7.

Katáéknál

Ilyen hülye időben nem bírok a sejhajomon ülni, meg az egyedüllétet se bírom (tudom, itt van a két törpicsek, de felnőttel találkozni nem ugyanaz), úgyhogy most mi látogattuk meg Őket!
Bendike természetesen a Sülysáp tábla előtt fél perccel aludt el... Ennek nem örültem, de mire bepakoltam a cuccokat, fel is ébredt!
Nagyon jól eljátszottak Vikivel, bár inkább külön, egymás mellett, elég csöndesek is voltak, majd amikor a nagyok hazaértek az oviból... Hááát, azt hiszem, megint öregedtünk pár évet Katával! :D
Heni egy hét alatt nem szerette meg a kicsik túlzott közeledését :D, így elfutott Bendus elől... Ez meg hogyne tetszett volna Neki, uzsgyi utána! Heni visít, hogy hagyjál, Bendi meg röhög rajta, és kergeti! De ha már Ő kergeti, akkor Viki se maradjon ki semmi jóból, futááás! Így 5 perc múlva Vikike elkezdett köhögni, és ez a játék végét jelentette! De jól elvoltak utána is, henike bemutatta a tornagyakorlatokat, a két kicsi, meg utánozta! :)
Este meg mentünk Apáért a munkahelyére!

Ja, Apa tegnap este kicsit jobban felhúzta Bubus kukiját, ami, mint kiderült, jobban sikerült, mint eddig... Hajnali fél 4-kor óriási kiabálásra keltünk, csípte Neki a pisi! :( 5-ig fent voltam Vele, majd mire újra ágybabújtam, Emma követelte az adagját. 6-kor sikerült elaludni, fél 8-kor meg már késve keltünk!
Mivel fájt Bubukámnak egész nap, sikerült egyet a bili pisilni :))) Persze egy kis zsarolással... "Ha belepisilsz, kapsz csoki!" És sikerült...



Nincsenek megjegyzések: