2009. december 18.

Szülinapi buli

Nagyon jó volt! :) Bendike nagyon élvezte, és persze mi is! Itt volt majdnem az egész (szűk) család, csak sajnos Dédi hiányzott, mert kezelésre kellett mennie, és a két nagybácsi! Cirka 20 és felen voltunk. :)



A tortának is nagyon örült, amit sajnos hamarabb észrevett, de legalább megbizonyosodtam róla, hogy felismerhető, mert rögtön elkezdett kiabálni, hogy "Si-ha-haaa, Mama, si-ha-haaaa!"! :D

5-6 között érkeztek a vendégek, addigra már nagyon jó kedve volt Babásnak! :)
Nagyot játszott Hankával és Viktorral, és mindenkinek 56-szor köszönt, hogy "Sziaaa!" :D

A vacsora fantasztikus volt! Anya hozott rakott pulykát (nem tudom, mi a neve, de nagyon jó Íze van, bacon, husi, meg talán sajt van rétegezve), rizst, franciasalit, tazikit (nem tom, hogy kell Írni), túrós, mandarinos sütit és gyümölcssalit, Apáék töltött csirkecombokat, krumplit, görögsalit, meg rendeltünk még 3 nagy pizzát! Hát mindenből maradt! Még ma is ezekből ebédeltünk, meg még vacsira is jut! :)
Köszönjük a sok segÍtséget!!!

A köszöntést végigpityeregtem, mert annyira édesen nézte a gyertyákat, és hallgatta az éneket! Imádom, akármennyire is rossz tud lenni! Emma eközben csöndesen elvolt az ölemben, vagy valamelyik nagyszülőnél! :)
Kész Ninóóó, Verdák és Thomas paradicsom lett pillanatok alatt a nappaliból! :) Mi lesz itt Karácsonykor? :o












(remélem, senki nem maradt le a képekről ;)
Ja, és a képek... vmi baja van a gépnek, nem Viki kezével van a baj!)

Fél 12-kor még énekelgetett az ágyában a kis ünnepelt, Emma is fél 1-kor aludt el...

Koko, Neked is boldog szülinapot mégegyszer!!!

Nincsenek megjegyzések: