2009. december 9.

Levél Jézuskának!

Kedves Jézuska!


Anya azt mondta, ha jó leszek, és írunk Neked levelet, akkor nagy valószínűséggel meg fogom kapni azokat a játékokat, amiket szeretnék! :)
Sorolom :D :
- tűzoltóság
- tűzoltóautó
- tűzoltó
- mentőautó
- rendőrautó
- rendőrség
- kukásautó
- kamion
- busz

Csak ezeket akartam kiszedni a Duplo prospektusból! Na jó, még a betonkeverőt is, de azt már nem olyan nagy hévvel! :) A listám már lerövidült, mert nem mutatom meg Anyáéknak naponta 50-szer a Tescos, vagy Auchanos újságban a nagy kukásautót, meg a laptopokat, az autókat meg meghozta a Télapó, sokat kapok az Adventi naptáramba! :)
Anya a nagyjára azt mondta, hogy biztos, hogy megkapom, csak várnom kell! Persze akkor elkezdem kérni a Télapótól! Csak még Ő sem ért ide... :( Pedig nagyon jó vagyok, kivéve, amikor nem! :) Segítek Anyának pelenkázni, adom a popsitörlőt, a pelust, kidobom a szemetesbe a koszosat, megkeresem az általam eltüntetett dolgokat (pl. telefon, elem, távirányító, stb.), segítek teregetni, mosást berakni, el is indítom a gépet, és át is programozom, ha Anya nem rakja rá a gyerekzárat. A sütőt is nagyon szívesen előmelegítem Neki, még akkor is, ha éppen nem akar sütni semmit! Hetente többször is letörlöm az üvegasztalt, hogy azzal se legyen gondja! PiciEmmát éjjel-nappal puszilgatom, simogatom, szeretgetem! Sokat eljátszom magamban, bár amikor Anya szoptat, akkor szeretek a nyakába mászni, és ugrálni az ágyon! Mikor máskor? :)

Várlak, Jézuska!

Bendike


2 megjegyzés:

Anszi írta...

Egész hosszú kis listája van :) és gyönyörű kék szeme! Esztinek is nagyon tetszik Bendike ;)

Máté-baba írta...

Könnyesre nevettem magam...naggggyonédi! (ismerős mozzanatok)