2010. december 16.

BOLDOG HARMADIK SZÜLINAPOT BUBUNK!!!

Reggel ébredés után felköszöntöttük Bendikét, mert eddig egyik szülinapján se tudt, mit kapott tőlünk, vagy napokkal kéősbb adtuk oda Neki, mert annyi ajándék volt! Mindennek nagyon örült, de azt hiszem, a duplo kukásautó vitte a prímet! :)
Este nagy bulit szerettünk volna megint, de sajnos Bubu, Emma és én is betegek lettünk! :( így csak Mamiék, és Nagypapáék jöttel át.
A torta az utolsó résznél azt mondta, hogy ő márpedig nem lesz olyan, mint ahogy én azt szeretném, úgyhogy elég nagy rakás kakinak éreztem magam, és úgy gondoltam, hogy ez a nap sehogy nem lesz már olyan jó, mint ahogy én azt szerettem volna, hogy legyen Bendikének! Persze Ő ebből csak azt érzékelte, hogy bőgtem egy nagyot, és folyamatosan mondogattam Neki, hogy mennyire szeretem. Ő pedig bújt, és simogatott! :)
Mamiék megoldották a torta gondot, én összeszedtem magam, és indult a sikonyázás! :) Eszméletlenül édesen tud örülni a meglepetéseknek!!! Jobbra-balra dől, tapsol közben és kiabál (áháááá, háááá) :)))!
A szülinapi tortát, ha jól emlékszem, 5-ször kellett újragyújtani, annyira tetszett Neki, hogy elfújhatja! :)
Bendikém, maradj mindig ilyen!!!(sikeresen eltekertük a beállítást a gépen, így egy jó kép nem lett :( Nem baj, így is emlékezni fogunk erre a napra:))
KOKO, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

1 megjegyzés:

Emese írta...

Utólag is Isten éltesse a nagy fiút!