2009. október 16.

22 hónap

Hol kezdjem? :) Egyre imádni valóbb! De tényleg!!! :) Előkotort valahonnan egy olyan nézést, amiért megzabáljuk! Nagyra nyitja a szemeit, közben csücsörít a szájával, és nagyon cinkosul néz! :D Próbálok majd képet csinálni Róla!

Beszéde az elmúlt 3 hétben nagyon megugrott! Na, nem arra kell gondolni, hogy verseket szaval, hanem nagyon sok szót utánunk mond! Mondatokat még nem mond, a leghosszabb az a "pipi baba"! :) De a dédimamával is próbálkozik, de összekeveri az első és második tagot, és néha még a pipit is belekeveri! :)
Az "r" betűket furcsa módon kihagyja! Nem azt mondja, hogy daru, vagy daju, hanem, hogy dau, vagy óa, kéem!
Nagyon szeret könyveket nézni, a kedvence az a vastag, nehéz "Képes gyermek enciklopédia" (Usborne)! Leülök a földre törökülésbe, és már hozza is sorba a könyveket, és olvasunk! :) Kedvencei természetesen a vonatok, autók, repülők, de az állatokat is szereti megkeresni! (pingvin, elefánt, zsiráf, kutya, cica)

Méreteit még mindig nem tudom! Az itthoni mérlegre fel szokott állni, ott ruhában 12 kg, magassága 86 cm körül, de majd a falhoz állítom! :) Lába 22-23-as.

Imád rosszalkodni! Na, akkor veszi elő azt a nézését, amiről az elején írtam! És akkor próbáljunk meg haragudni, fegyelmezni, amikor csak össze-vissza puszilgatnám?!
Kedvence a rajtunk ugrálás, igen, ugrál rajtam is! (a combomon, de Emma egész jól bírja:))
Legújabb heppje, meg az, hogy a hátamba harap... Tegnap jól visszacsaptam, mert úgy meglepődtem, és fájt! Nézett is, hogy mi történt, de fél perc múlva folytatta, és tök viccesnek tartotta, hogy lökdösöm az ágyon...

Rajzfilmek kb 20 percig kötik le, de követeli reggel és este, hogy mesét nézzünk! Napközben meg kikapcsolja a tévét, kit érdekel, hogy vki pl híradót néz! :D

Mostanában nagyon bújós, és ölelgetős! Szorítja a fejemet az arcához, hogy puszilgassam! :) Nagyon tud örülni, ha hazaérünk, már a földszinten hallom, ahogy az étkezőben kiabálja, hogy "Anyaaa! Szia!" És utána jön egy ugrás a nyakamba! :) Amúgy már nem kell emelnem, hanem megfogom a két kezét, és ugyrik egy nagyot a hasam fölé! :)

Hirtelen ennyi minden jutott eszembe! :)

Nincsenek megjegyzések: