2009. október 1.

Október!!!!!!!!!!!!

Hihetetlen, de ez az utolsó hónap!!! Vagyis ebben a hónapban itt lesz Emma!!! Már annyira várom! Számolhatom vissza a napokat! :)

Ma van Dédi szülinapja, itt is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!! :) Bendike nagyon édesen tudja mondani, hogy Dédi! :)

Bendikével meglátogattuk ma Jamnicsot és Zalánt! Nagyon jó napot töltöttünk együtt, köszönjük, Jana!!! Igaz, csak a végefelé játszottak el jól egymással, de addig sem volt baj, csak mindketten mondták, hogy "enyém!!!"! :) Voltunk együtt játszóterezni is, ott már szeretgették egymást! :)

Mai képek:











Mami nagyon hiányzik Bendikének, naponta többször emlegeti! :) Másik nagy kedvence Hanka! :) Tudja is, hogy Papával van, mert Őt is emlegeti! Imádom ilyenkor, amikor összerakja a dolgokat!!!

Tegnap délelőtt, és ma délután is itt volt Mama. Tegnap hozott Neki egy mozdonyt, amit boldogan mutogat nekünk: "Mama, si-ha-ha!" :)

Mai legújabb szava: brümpe - dömper! De a kedvenc szavunk még mindig a "pinbim"- pingvin! :D
Múltheti szavai: cica, egé, kapu

Tegnap előtt játszott Emmával. Felrakta a hasamra az egyik kisvonatát, Emma pedig elmászott alól, az meg legurult! :) Bendusnak nagyon tetszett, többször meg is ismételte! Simogatta, kopogott Neki, már nagyon várhatja! :)

Nincsenek megjegyzések: