2009. október 13.

Megjött a rosszidő! :(

Így Bendikével nem olyan egyszerű, mert nem tud annyit mozogni bent, mint kint a kertben, de holnap elmegyünk játszóházba, ott hátha kifárad, és nem lesz akkora cirkusz a délutáni alváskor...
Tegnap Apa már fél 4-kor itthon volt, ezeket a napokat úúúgy szeretem! De biztos akkor lesz sok dolga majd, amikor már Emma is itt lesz! :( Na sebaj! Biztos akkor is sietni fog haza, ugye??? Elmentünk az Ikeába, vettünk dobozokat, amiben lefagyasztottuk a hamikat (pörkölt, húsleves, mára van még nokedli, meg fasírt), szóval a mélyhűtő is fel van töltve! Már csak pizzatészta kell bele, és tuti nem halunk éhen! :)

Tegnap egyike volt a legfájósabb napoknak, azt hiszem! Alig bírtam állni, egyfolytában keményedett a hasam, a derekam majd leszakadt... Emmus érzi a frontot! Kíváncsi vagyok a szerdai hidegre hogy fog reagálni! Igazat megvallva, nem bánnám, ha elindulna kifelé! Egy péntek esti szülés nagyon jó lenne! Lenne két 16-ai babám! :) Kezdek türelmetlen lenni, mert annyi szörnyűséget hallok ismerősöktől! Hiába érzem, hogy minden rendben odabent, meg mocorog rendesen, a megnyugvás az lenne, ha itt szuszogna mellettem! :) Emma, Emma, gyere ki!
Vár Anyuci ideki!!!!!

Nincsenek megjegyzések: