2009. október 31.

Emma 1 hetes

Tüneményes kislány!!! Nem csak azért, mert jól időztette a születését, hogy Apával legyünk, aminek mindketten nagyon-nagyon örültünk, hanem azért is, mert nem sír, csak ha tényleg vmi baja van (éhes, böfizni kell, tele a pelus)!

3000 gramm (csütörtök óta 60 grammot hízott :)), a születési súlyát még nem érte el, de úgy zabál, mint aki soha nem kapott enni!  :) Eddig a csúcs a 110 gramm. Mondta a doktor néni a kórházban, hogy nemsokára 100-at is fog enni, de nem gondoltam, hogy már 6 naposan!

Az éjszakáink nagyon jól telnek, 22-23 óra között feltankol, és csak fél 4-4 között kel! Gyors cicizés, és már húzza is a lóbőrt 1/4 8-1/2 8-ig! :)

Hason szeret aludni, a hátán csak nézelődik, majd szól, hogy most vegyük fel egy kicsit, és ha elaludt, a hasán folytatja a kiságyban! Gyakran megtalálja az ujját, és hangosan cuppog! Így talán nem kell majd Neki cumi, és Bubus sem szokik vissza! :)

Tesó szeretgetéseit is nagyon jól tűri, cibálhatja a karját, a ruháját, paskolhatja a fejét (finoman), nem szól egy szót sem! 1000000 puszit kap egy nap, mi nem kaptunk még ennyit Bendustól! :)
Bendike segít, ahol csak tud, oda áll a pelenkázó mellé, adogatja a popsitörlőket, a pelust, és a ruhát. Néha mondani sem kell, és a szemetet viszi magától a helyére! :)


Egy hetes család :)


Egyfolytában szeretgeti


Gyerekekkel :)

Rólam nem akarnak olyan gyorsan olvadni a kilók, de haladok! :) 5 nappal szülés után -5 kiló, egy héttel már -8 kiló! Apa első mondata a reptéren az volt, milyen jól nézek ki! :) Nagyon jól esett, mert én még nem érzem csinosnak magam. Hasam az már nagyon lement, jó, nem a terhesség előtti laposság, de alakul, viszont a fenekem... No comment! :)

1 megjegyzés:

Jandó írta...

Milyen jól mutattok így együtt, az egész család. Azt hiszem minden kisbaba ilyen kedves nagytesóról álmodik. :)